Vill du veta mer om mobil besöksbiljett?

Har du hört talas om detta med mobil besöksbiljett och funderar på vad mobil besöksbiljett är? Det hela handlar om att underlätta ditt besökssystem. Hos EasyID finns det ett system för besök som heter Easyvisit. Detta system gör det enklare för dig samt att den har koll på alla de besök du har under dagen. Detta system består av:

  • Enkel administration
  • Förbrukningsmaterial
  • Funktionsanpassad terminal
  • QR och streckkodsläsare
  • Quick support tjänst
  • Installation och utbildning

Det finns många fördelar med detta system. Dels är det användarvänligt och säkert. Det är även dynamiskt, logiskt att använda, skalbart för din verksamhet samt att den har en attraktiv licensmodell.

Mobila besöksbiljetter

En mobil besöksbiljett innebär att en besökare kan stå i kö med hjälp av sin mobil och en QR kod. Det är ett enkelt kösystem som underlättar en hel del. En mobil incheckningsbiljett gör att besökarna själva sköter sin incheckning och att du bara kan ta emot den på deras utsatta tider.

Att ha ett system som detta gör att du har full koll på alla de besökare som finns i dina lokaler. Det går även att ha en terminal så att besökare kan registrera sin ankomst om du har en obemannad reception.

Ha full koll på dina besökare

Är det så att du har en verksamhet med många besökare, kanske en vårdinstans, så är detta system perfekt för att ha koll på alla dina besökare. Det är ett system som är säkert och det är lätt att använda, både för dig och för dina besökare.