BarnSaga

Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 x 
Cart empty
PDFEmail
no  image found

Winter Sparkbyxor "Norden färg" för en pojke

Sales price: 1.488,30 kr
Base price with tax: 1.488,30 kr
Sales price without tax: 1.230,00 kr
Tax amount: 258,30 kr
Storlek Tooltip Storlek

Manufacturer: Trendig Barn
Description

Barnens vinter kostym-kostym "Norden färg» för pojkar (jacka och overall).

Barnens vinter kostym-kostym "Norden färg» är avsedd för barn från 1,5 till 4,5 år, klarar temperaturer ner till -25 °.

Om du vill köpa ditt barn bara de bästa och säkra kläder -! Sedan ditt val övergripande "Norden färg» från TM "trendiga barn"

Winter overaller "Skandinavien färg» helt i allergivänliga material. Som den innovativa isoleringsmaterial - hollofayber densitet 300g/m2 (jackan) och 200g/m2 (BiB). I motsats till vanlig isolering, innehåller den inte giftig lim och inte orsakar allergier.

Material "Hollofayber" används som en högteknologisk alternativ till traditionella naponitelyam: stoppning polyester, silikon, vadd, ull, fjädrar etc.

Innehåll: Topp - 100% polyester (andra tyger) filler - hollofayber - miljövänlig, allergivänliga material som ger en unik termiska egenskaper, upprätthålla "interna" värme i kroppen med förmågan att "andas", formbeständighet. Lätthet och dimensionsstabilitet (spänst) målningar som tillhandahålls av den ihåliga strukturen av fibrerna, inte dämpa den inte eller håller lukter, tål temperaturer ned till -25 °, inuti - fodrad huva och manschetter - velour (100% bomull), foder (100% polyester) .

Jacka och haklapp.

Jackan har en avtagbar huva, dekorerad med vit päls. Inifrån huven, stand-up krage jacka och ärmslut runt handlederna dekorerade mjuk och fluffig velour grå - för barnet att vara bekväm i kontakt med jackan är på dessa platser. Top blixtlås flik täckt velour - så att om ett barn av misstag inte knäppa skadas.

Vindtät jacka har en bar för hela dragkedja som hindrar den kalla vinden att komma in.

Haklapp dragkedja fram, gå till tuggummi på ryggen, banden fästs med knappar.

Längst ner byxorna hoppa kostym har ett brett elastiskt band som du kan sätta på toppen av vinterskor.

Varm och bekväm kostym som både föräldrar och unga fashionistas! Modern isolering hollofayber låta ditt barn att känna sig bekvämt gångavstånd, skydda även i vått väder, vind och kyla! Du kan vara säker - ingen vädret gör dig inte sluta gå, och du skulle vara att vänta tills den första kyla och snö, att gå ut så snart som möjligt i de nya barnens vinter kostym "Norden färg».

Bär varma barn vinter kostym-kostym "Norden färg» med nöje!

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev